Ridderkerks Dagblad | Is hond Tessa uit Ridderkerk de Leukste Hond van Nederland?
mainImage

Is hond Tessa uit Ridderkerk de Leukste Hond van Nederland?

15 september 2020, 09:50 uur
Lokaal

Radio 10-dj Gerard Ekdom startte vorig week een zoektocht naar de leukste hond van Nederland!

Na het grote succes van de eerste zoektocht vorig jaar, is Radio 10-dj en hondenliefhebber Gerard Ekdom ook dit jaar weer op zoek naar een hond die deze erepenning verdient. Alle baasjes van Nederland konden hun hond aanmelden om kans te maken de opvolger te worden van labradoodle Pieter.

Na een overweldigende aanmeldingsronde met hond-erden leuke honden heeft hondenkenner Martin Gaus zich afgelopen weekend gebogen over alle opgegeven viervoeters. Samen met een vakkundige jury heeft hij de vijf allerleukste honden geselecteerd. De vijf finalisten die het tegen elkaar gaan opnemen zijn:

1.         Berner Sennen DJ - Emmeloord

2.         Teckel  Zazou - Naarden

3.         Shih Tzu Tessa - Ridderkerk

4.         Labrador Retriever Juup – Baarle-Nassau

5.         Mastif Tinus – Den Bosch

Tot en met aanstaande vrijdag 18 september 08.30 uur  kan er via de website van Radio 10 gestemd worden op de leukste hond. Dezelfde dag komen de vijf finalisten naar de Radio 10-studio voor de spannende ontknoping waarbij Gerard Ekdom samen met Martin Gaus zal onthullen welke viervoeter de allerleukste is.

De winnende hond krijgt eeuwige roem, een prachtige ‘brokaal’ en een jaar lang gratis hondenbrokken.

De Leukste Hond Verkiezing
Radio 10-dj Gerard Ekdom is dol op honden en daarom is hij ook dit jaar weer een zoektocht gestart naar de leukste hond van Nederland. Aanstaande vrijdag ontvangt hij de vijf genomineerden in de studio van ‘Ekdom in de Morgen’ en zal bekend worden welke viervoeter de leukste, grappigste, mooiste, slimste, kortom: leukste van Nederland is.

Gerard Ekdom vorige week over de verkiezing: "Ik ben helemaal uitgelaten dat we dit weer gaan doen. Het zal nog een hele kluif worden om de selectie te maken."

Bekijk hier de aankondiging in Gerard zijn ochtendshow ‘Ekdom in de Morgen’: https://we.tl/t-A4GJ4Ub1Nn Het is akkoord om de beelden te gebruiken, mits de juiste credits worden gebruikt: Radio 10 – Ekdom in de Morgen. Bij online gebruik moet er worden doorverwezen naar de site.


Foto: Radio 10 - Ekdom in de Morgen