Drie weekenden extra voordelig tanken bij Berkman

mainImage
Drie weekenden extra voordelig tanken bij Berkman

Voor de zomerse temperaturen hoefde je dit jaar de grens niet over. Kwam je daar wel lagere brandstofprijzen tegen dan in Nederland? Dan gaat Berkman daar nu wat aan doen!
Drie weekenden lang (25 & 26 augustus, 1 & 2 september en 8 & 9 september) profiteer je bij vrijwel alle Berkman Tankstations, onder meer in Barendrecht, Hendrik-ido-Ambacht, Zwijndrecht en Capelle aan den IJssel, van maar liefst 18 cent korting per liter, t.o.v. de landelijke adviesprijs. Dat is nog eens een warm welkom thuis!

Win kaarten voor Nederland-Frankrijk
Kom jij alle drie de actieweekenden tanken? Dan profiteer je niet alleen van euro’s voordeel, maar maak je ook kans op kaarten voor het Nations League duel tussen het Nederlands Elftal en de kersverse wereldkampioen Frankrijk! Dit duel wordt gespeeld op 16 november in de Rotterdamse Kuip, en Berkman verloot maar liefst 5×2 kaarten onder alle deelnemers aan de actie!

Hoe maak je kans?
1) Tank in alle drie de actieweekenden bij een Berkman Tankstation
2) Bewaar je tankbonnen en vul de ticketnummers in via de pagina www.berkman.nl/actie. Hier vind je tevens meer informatie over de voorwaarden en deelnemende locaties.
3) Hou de website en social media van Berkman Tankstations in de gaten, want wie weet vind je je naam terug bij de winnaars! Zij ontvangen op vrijdag 14 september overigens ook persoonlijk bericht.

 

 


Foto: Digitaal Dagblad