Meedoen aan de Feyenoord Street League?

10 July 2018, 19:02 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Vindt jouw kind het leuk om een seizoen lang gratis met vrienden/vriendinnen deel te nemen aan Feyenoord activiteiten en te spelen met het Feyenoordlogo op de borst? Dan is de Feyenoord Street League een prachtig middel om dit te realiseren.

Feyenoord Street League
De Feyenoord Street League is een spannende straatvoetbalcompetitie voor kinderen uit de groepen 6 t/m 8. Volgend seizoen (2018-2019) zijn Charlois, Delfshaven, Feijenoord, IJsselmonde en Ridderkerk de gebieden, waarvan elk gebied een eigen competitie heeft.

Puntentelling
In de Feyenoord Street League gaat het niet enkel om het winnen van de wedstrijden op zondag, maar zijn er meer punten te verdienen door het vertonen van goed gedrag richting elkaar, de tegenstander en de omgeving. Dit seizoen hebben 36 teams een seizoen lang met veel plezier deelgenomen aan wedstrijden en andere leerzame en sportieve activiteiten, waaronder educatieve workshops, de sportdag, een bekertoernooi en eigen georganiseerde buurtbijdragen. Het is niet belangrijk om goed te kunnen voetballen, want met actieve aanwezigheid bij andere activiteiten kan je ook punten scoren voor jouw team. Het seizoen wordt afgesloten tijdens de Finaledag op een centrale locatie in de stad Rotterdam.

Samenstelling Street League team
Elk team bestaat uit 8 spelers en 1 teamleider (vader/moeder, broer/zus, buurtbewoner, etc.). Kinderen die na de zomervakantie in groep 6, 7 en 8 zitten kunnen deelnemen aan Feyenoord Street League, seizoen 2018-2019.

Feyenoord Street League is ideaal voor kinderen om samen met vrienden/vriendinnen een team te vormen. Het stimuleert de omgang met elkaar buiten schooltijd, het samen buitenspelen en met elkaar de verantwoordelijkheid voelen voor hun eigen speelveld en de buurt.

Aanmelden seizoen 2018-2019
Je kunt je kind gratis inschrijven. Aanmelden gebeurt via een online inschrijfpagina via deze link.

Geef in de opmerkingen aan met wie je kind graag wil spelen, zodat de organisatoren daar rekening mee kunnen houden.

Meer informatie over de Feyenoord Street League?
Website: www.feyenoordstreetleague.nl
Facebookpagina: https://www.facebook.com/feyenoordstreetleague/
E-mail: [email protected]