Voorbeschouwing Rijsoord - DUNO

1 November 2019, 17:41 uur
Sport
mainImage

et was jammer dat Rijsoord vorig weekend uiteindelijk niet werd beloond voor hun inzet met een punt. Tegenstander Jodan Boys sloeg 5 minuten voor tijd alsnog toe en won met 2-1. En zo was het Danny Wijnstekers, voor even de verantwoordelijke man, niet gegund om een succes bij te schrijven. Inmiddels is Marco van Rijn toegevoegd aan de selectie als de nieuwe hoofdtrainer. Hij heeft afgelopen week voor het eerst met de selectie op het trainingsveld gestaan. Een uitdaging voor hem om de ploeg bij de hand te nemen om met elkaar goede resultaten te behalen.

En hij mag direct aan de bak en zijn borst natmaken, want zaterdag komt hoogvlieger DUNO uit Doorwerth op bezoek. Een ploeg die met duidelijke ambities is begonnen aan deze competitie, zeker kijkend naar het spelerspotentieel. Tot vorige week waren zij de koploper in de Hoofdklasse A maar door het verlies tegen AZSV zijn ze een plekje gezakt naar de tweede plaats. De ploeg van trainer Roy de Haan zal er alles aan doen om bovenin mee te blijven draaien en zal dus voor niets anders dan de winst naar de Vlasstraat afreizen. Rijsoord moet voortborduren op het goede gevoel wat er zeker was na de wedstrijd van vorige week. Toen werd met veel inzet en hard werken bijna een puntje meegenomen en waarom zou dat niet kunnen in een thuiswedstrijd waar tot nu toe alle punten werden behaald?

Er zullen zeker kansen komen voor de ploeg van Marco van Rijn en dus gaan we gewoon uit van een positief resultaat. Met de steun van de “kritische” achterban slepen we de ploeg even door een moeilijke periode heen.

De wedstrijd begint op het gebruikelijke tijdstip van 14.30 uur.