mainImage

Jongerenkoor One Voice viert 50-jarig jubileum

29 september 2022, 18:45 uur
Lokaal

Dit seizoen viert Jongerenkoor One Voice uit Ridderkerk het 50-jarig jubileum. Op 21 januari 1973 is de vereniging voor Interkerkelijke Jeugd Evangelisatie (IJE) ontstaan. Later is dit koor gefuseerd met Revival uit Hendrik-Ido-Ambacht en ging het koor verder onder de naam Jongerenkoor One Voice. In de afgelopen 50 jaar zijn er diverse dirigenten geweest en hebben vele christelijke jongeren uit Ridderkerk en omstreken fijne herinneringen aan hun tijd bij dit koor. 

Nu, 50 jaar later, staat de visie van One Voice nog steeds centraal. “We willen het evangelie van Jezus Christus uitdragen door zang, beweging (mime) en muziek." De huidige leden, tussen de 15 en 40 jaar, genieten nog steeds van het repeteren, de uitvoeringen en het welbekende koorweekend.

One Group, One God, One Voice
Uiteraard zal dit jubileum dit jaar groots en feestelijk worden gevierd en staan er leuke dingen op de planning. Pak de agenda er maar vast bij. 

 - Op 16 december 2022 zal er een Kerst sing-in gehouden worden. Zing je mee? 
- Vrijdagavond 20 januari 2023 is er een borrel vanwege het 50-jarig bestaan. Alle oud-leden, bekenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom!
- Op vrijdagavond 27 januari 2023 starten wij met een projectkoor voor het jubileumconcert. Elke leeftijd mag dit keer mee doen met het koor! Heb je interesse om mee te doen? Mail! 
- Zaterdag 25 maart 2023 zal het jubileumconcert plaatsvinden. 
- Op vrijdagavond 30 juni 2023 wordt het seizoen afgesloen met een Zomerconcert.

Mocht je al eerder langs willen komen, dan ben je van harte welkom. One Voice repeteert iedere vrijdagavond van 20.00 - 21.30 uur aan de Stadhouderslaan 29 in Ridderkerk. 

Zet alle data in je agenda en houd de website en sociale media in de gaten voor alle informatie rondom deze evenementen. Vragen? Stuur dan een mail naar [email protected] 


Foto: Sebastiaan van Baar