Ridderkerks Dagblad | Voor de allerkleinsten: De Baby Drive-In
mainImage

Voor de allerkleinsten: De Baby Drive-In

Afbeelding is niet meer beschikbaar
15 november 2018, 18:26 uur
Algemeen

Bij de Baby Drive-in in de bibliotheek zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom met hun (groot)ouders én de kinderwagen. De deelnemers ontdekken de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkse dingen. En dat allemaal knus op schoot. Regelmatig sluit er een speciale gast aan, om extra informatie over de ontwikkeling van jouw kindje te geven.

Groei mee met Rupsje Nooitgenoeg
Passend bij het thema van Nederland Leest (voeding) gaat men deze keer volop aan de slag met het lekkerste leesvoer. Patricia Maatman van het CJG vertelt je hoe je van eten & drinken een feestje kunt maken met je kindje. Welke woordjes gebruik je als er gegeten wordt, welke versjes en liedjes passen hierbij? En meteen kan je het inzetten als oefenmomentje voor het herkennen van plaatjes & woordjes. Er zijn niet voor niets veel boekjes voor deze leeftijd die over eten gaan. Het is een herkenbaar en vaak ook lastig onderwerp. Bekende en onbekende boekfiguren helpen mee om van het eten een (nog) leuke(re) ervaring te maken! En omdat je kindje van al dat eten volop groeit, groeien de boekjes met je kindje mee. Ontdek spelenderwijs welke boekjes het beste bij je kindje passen, samen met het kleine Rupsje dat Nooitgenoeg heeft van eten.

Alles mag. Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard liggen de leukste boekjes voor jullie klaar.

Praktische informatie
Datum: donderdag 29 november
Tijd: 10.15 - 11.00 uur
Locatie: Bibliotheek Ridderkerk
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig


Foto: Digitaal Dagblad