Aftellen voor de 38ste Fiets4daagse ZHZ

mainImage
Aftellen voor de 38ste Fiets4daagse ZHZ

Maandag 18 juni a.s. gaat om 17.30 uur gaat de achtendertigste editie van de fietsavondvierdaagse Zuid-Holland Zuid van start. Met de schitterende raambiljetten en met de veelkleurige deelnemersboekjes laat de commissie van de R.F.T.C. “Rekreatoer en de Supportersvereniging commissie zien dat kwaliteit voorop staat.

Deelnemers
De organisatie hoopt dat dit jaar het aantal deelnemers van de laatste jaren, zo’n 500, zal worden overtroffen. De deelnemers weer vier dagen lang van de mooie plekjes in de omgeving zullen genieten. De organisatie heeft weer voor de mooiste routes gezorgd. Dit evenement is geen wedstrijd wie er als eerste aan de finish haalt maar een sportief evenement waar iedere deelnemer zijn eigen prestatie maakt.

ZHZ meer dan fietsen alleen
De commissie van de fiets4daagse is er dit jaar weer in geslaagd om, samen met de sponsors, een prijzenpakket voor de deelnemers ter beschikking te stellen. De lage voorinschrijfprijs, € 5,00 p/p, is al een prijs op zich mede namens de hoofdsponsor Rabobank Ridderkerk. Het inschrijfnummer op het boekje staat tevens garant voor een gratis verloting met vele prijzen van o.a. de fietshandelaren J. Verschoor en Vlasblom, de garage J.W. Pons, kaashandel De Weypoort, Plantenkwekerij Van Nes, enz. De fotograaf zal ook aanwezig zijn om deelnemers op de foto zal zetten met kans op prijzen. Onderweg zullen de diverse “weggeefsponsors” zich ook weer van hun beste kant laten zien om de deelnemers te verwennen met hun hapje en/of drankje en soms nog meer. In het boekje staat een puzzel met als hoofdprijs een waardebon van Sign Power. Een prijs is ook de traditionele binnenkomst op de laatste avond via de Mauritsweg en de Vlasstraat waar de deelnemers weer vanaf 19.15 uur opgewacht worden met de vrolijke klanken van de Rijsoordse muziekvereniging Sursum Corda en waar de deelnemers dan in de kantine van de v.v. Rijsoord hun welverdiende herinnering van deze fietsvierdaagse in ontvangst kunnen nemen. Dit jaar zal ook een nieuw koor Rijsoords popkoor, X-Pression, zich onderweg presenteren met gospel, pop en rock liedjes.

Vrijwilligers en sponsors.
Ook dit jaar doet de organisatie weer een beroep op inzet van vele vrijwilligers zoals de EHBO Rijsoord, stempelaars, veiligheid medewerkers, de geheime controles en op tal van andere plaatsen. Met dank aan alle sponsors die het de organisatie mogelijk maken om dit festijn te kunnen organiseren, adverteerders van het inschrijf, stempel, verloting, informatie boekje, de ondersteuning voor en tijdens de vierdaagse van de weggeefsponsors, enz. zorgen ervoor om het de fietsers zo aangenaam mogelijk te maken.

Meedoen voor jezelf
De fiets4daagse rijdt u niet voor de organisatie maar voor uw eigen plezier en ontspanning. Het is geen wedstrijd want er is maar één winnaar, dat zijn de deelnemers. De verkeersregels dienen altijd in acht worden genomen. Er is voor iedere avond een routebeschrijving die u ontvangt bij de start, waarbij de gezinstocht van15 en de fietstocht van 30 kilometer ook met pijlen zal worden aangeduid waarbij de beschrijving van de route altijd het belangrijkst is. De 60 kilometer zal worden verreden met voorrijders van RFTC Rekreatoer, die om 18.30 uur van start gaan.

Opgeven
Als u bij één van de voorinschrijfadressen uw deelnemersboekje ophaalt, betaalt u maar
€ 5,00 per persoon terwijl het inschrijven op de startavond € 1.00 meer kost. De Fiets4daagse zal worden verreden van maandag 18 juni t/m. donderdag 21 juni. Start en finish is op het sportpark van de v.v. Rijsoord. U kan tussen 17.30 en 19.00 uur starten. Rijdt uw eigen tempo want de stempelaars, in de kantine wachten op u.
De organisatoren van RFTC Rekreatoer en de Supportersvereniging v.v. Rijsoord staan er klaar voor en willen er samen met de deelnemers uit de gehele regio een feest van maken.

Waar en bij wie kan u inschrijven:

Rijsoord
Kantine v.v. Rijsoord Vlasstraat 1a
Kwekerij De Zwaan Rijksstraatweg 146B
Ridderkerk
Tweewielers Verschoor Havenstraat 53
Tweewielers Vlasblom Havenstraat 59
Bibliotheek A tot Z Sint Jorisplein 77
Drievliet
Rijploeg Tweewielers Vlietplein 9
Primera Vlietplein 238
Slikkerveer
Gigo Dillenburgplein 3
Moerkerken Tweewielers Churchilplein 10
Bolnes
Klootwijk Tweewielers Dijkje 89
Boekhandel Sanders Ammerstraat 12
Barendrecht
De Weypoort Middenbaan 87
Lagendijk Sportprijzen Deventerseweg 37
H.I. Ambacht
Plantenkwekerij Van Nes Langeweg 113
GIGO Louwersplein 23
Rijwielhandel W. Oosthoek Dorpsstraat 55
Zwijndrecht
Restaria De Patrijs Patrijsstraat 1
Garage J.W. Pons Lindenlaan 14
Profile fietsspecialist Gulden WC Oudeland 128
Heerjansdam
Restaria Liedorp Kromme Nering 22
Spar Heerjansdam De Manning 7


Foto: Digitaal Dagblad