Ridderkerks Dagblad | Word lid van de Vriendenclub van Theater het Kruispunt
mainImage

Word lid van de Vriendenclub van Theater het Kruispunt

Afbeelding is niet meer beschikbaar
5 april 2018, 20:39 uur
Uitgaan

Word lid van de Vriendenclub van Theater het Kruispunt en help mee om bijzondere projecten te realiseren en krijg voorrang op kaarten. Projecten op het gebied van cultuureducatie, theaterlessen en bijzondere evenementen.
Vrienden geven, maar krijgen ook. Alle donaties zijn een steun in de rug en een teken dat Vrienden het theater een warm hart toedragen.

Met de donaties van de Vrienden heeft Theater het Kruispunt in seizoen 2017-2018 maar liefst 4.000 kinderen mogen verwelkomen tijdens het Cinekid Filmefestival. Een landelijk record. Daarnaast organiseerde het theaterworkshops en startte zij samen met BLOK 0180 van Jeugd & Jongerenwerk van Kijk op Welzijn, Productiehuis BLOKPUNT. 12 Barendrechtse jongeren maakten in het najaar van 2017 een geweldige productie met de titel Vrijdag, die op 15 december jl. in première ging.

Ook in seizoen 2018-2019 zet het theater de donaties opnieuw in voor cultuureducatie, het organiseren van workshops en het uitbouwen van de activiteiten binnen Productiehuis BLOKPUNT.

Een vriendschap met Theater het Kruispunt is er één uit wederkerigheid. Want een Vriend krijgt een aantal privileges. Vrienden krijgen o.a. voorrang bij het bestellen van kaarten voor het nieuwe seizoen. De verkoop voor vrienden start op donderdag 3 mei, 10.00 uur aanstaande. Op maandag 7 mei, 10.00 uur start de reguliere verkoop.

Mee helpen om een nieuwe generatie de kracht van het theater te laten beleven?
Vanaf € 75,- voor één persoon en € 125,- voor twee personen per seizoen bent u Vriend van Theater het Kruispunt. Profiteren van voorrang, meld u dan vóór 25 april 2018 via www.theaterhetkruispunt.nl/vrienden


Foto: Digitaal Dagblad