Ridderkerks Dagblad | Theater vanuit je luie stoel-tip: Titus en Fien

Theater vanuit je luie stoel-tip: Titus en Fien

mainImage

Door de maatregelen rondom het Coronavirus kan niemand op dit moment dubbel liggen van het lachen om die leuke cabaretier, ontroerd zijn door prachtig toneel of genieten van mooie muziek in het rode pluche van het theater. Het goede nieuws: Dit alles kan wél vanuit de luie stoel. Mét een wijntje, zak chips en de benen omhoog. Daarom introduceert Theater het Kruispunt ‘Theater vanuit je luie stoel’. Het theater zorgt dat iedereen op de hoogte blijft van livestreams van artiesten, ze geven tips over de leukste films en shows op de diverse streamingsdiensten en ze informeren over de meest creatieve initiatieven op het gebied van theater en cultuur.

Theater het Kruispunt tipt:
Marathonuitzending Titus & Fien TV ‘Vervelen doen we nooit’

Een regelrechte online hit: Titus & Fien TV ‘Vervelen doen we nooit’! Het populaire tovenaarsduo Titus & Fien sluit deze speciale editie van hun eigen tv-programma op vandaag, dinsdag 28 april, af met een 12 uur durende marathonuitzending. Van 08:00 uur tot 20:00 uur zijn zij live te volgen op hun Facebookpagina. De gehele uitzending wordt vervolgens ook op het YouTube-kanaal van Van Hoorne Entertainment geplaatst.

Sinds de sluiting van de scholen besloten de populaire sprookjesmusicalkarakters Titus en Fien om dagelijks een live-uitzending te maken om kinderen op afstand te entertainen. Met het kabinetsbesluit om de basisscholen na de meivakantie weer te openen, komt een einde aan de speciale live-uitzendingen van Titus & Fien TV ‘Vervelen doen we nooit’. Maar, dat laat het tovenaarsduo Titus & Fien niet ongemerkt voorbijgaan! Dat ‘vieren’ ze juist met een 12 uur durende live-marathonuitzending via hun eigen Facebookpagina. Van 08:00 uur tot 20:00 uur zorgen Titus en Fien vandaag, dinsdag 28 april, voor doldwaas vermaak in elke huiskamer van Nederland.

“Zo bijzonder! Bijna 44 afleveringen! Op dinsdag 28 april zijn we al 44 dagen onafgebroken live te zien met Titus & Fien TV ‘Vervelen doen we nooit’. En wat een feest is het geweest! Natuurlijk was het voor de kinderen niet leuk om niet naar school te kunnen, maar we hebben zoveel leuke, hartverwarmende reacties gekregen. We hebben brieven, kaarten, bloemen en zelfs hele snoeppakketten mogen ontvangen van kijkers die veel steun hebben gehad aan dat half uurtje dagelijks plezier in de woonkamer in deze gekke tijd. Nu de kinderen weer naar school toe mogen, sluiten we dit online programma af. Maar, niet zonder een extra groot cadeau voor onze kijkers: de marathonuitzending! Alle standaard items, als ‘de Kijkersvraag’, de ‘Mop van de Dag’ en ‘Ik-Verveel-Me-Niet-Tip’, komen natuurlijk aan bod, maar we hebben bijvoorbeeld ook special guests (op gepaste afstand). Alles maar liefst 12 uur lang live! Je mag dit niet missen!”, aldus directeur en acteur Michael van Hoorne.

Kijk voor het complete overzicht op www.theaterhetkruispunt.nl/theatervanuitjeluiestoel of volg Theater het Kruispunt op Facebook: www.facebook.com/theaterhetkruispunt