Ridderkerks Dagblad | Theater vanuit je luie stoel-tip: Pathé

Theater vanuit je luie stoel-tip: Pathé

mainImage

Door de maatregelen rondom het Coronavirus kan niemand op dit moment dubbel liggen van het lachen om die leuke cabaretier, ontroerd zijn door prachtig toneel of genieten van mooie muziek in het rode pluche van het theater. Het goede nieuws: Dit alles kan wél vanuit de luie stoel. Mét een wijntje, zak chips en de benen omhoog. Daarom introduceert Theater het Kruispunt ‘Theater vanuit je luie stoel’. Het theater zorgt dat iedereen op de hoogte blijft van livestreams van artiesten, ze geven tips over de leukste films en shows op de diverse streamingsdiensten en ze informeren over de meest creatieve initiatieven op het gebied van theater en cultuur.

Theater het Kruispunt tipt:
Pathé Thuis, die streamingdienst van Pathé, biedt tot en met 28 april elke dag een film gratis aan. De titels zijn nog niet allemaal bekend, maar Midway, Rambo: Last Blood en Huisvrouwen Bestaan Niet zitten er in ieder geval tussen. Op de Facebookpagina van Pathé Thuis wordt elke dag een nieuwe film onthuld.

Kijk voor het complete overzicht op www.theaterhetkruispunt.nl/theatervanuitjeluiestoel of volg Theater het Kruispunt op Facebook: www.facebook.com/theaterhetkruispunt