Ridderkerks Dagblad | Theater vanuit je luie stoel-tip: Online pubquiz

Theater vanuit je luie stoel-tip: Online pubquiz

mainImage

Door de maatregelen rondom het Coronavirus kan niemand op dit moment dubbel liggen van het lachen om die leuke cabaretier, ontroerd zijn door prachtig toneel of genieten van mooie muziek in het rode pluche van het theater. Het goede nieuws: Dit alles kan wél vanuit de luie stoel. Mét een wijntje, zak chips en de benen omhoog. Daarom introduceert Theater het Kruispunt ‘Theater vanuit je luie stoel’. Het theater zorgt dat iedereen op de hoogte blijft van livestreams van artiesten, ze geven tips over de leukste films en shows op de diverse streamingsdiensten en ze informeren over de meest creatieve initiatieven op het gebied van theater en cultuur.

Theater het Kruispunt tipt:

Gebouw Het Kruispunt organiseert regelmatig een gezellige pubquiz. Omdat dit sinds de verscherpte maatregelen rondom Corona niet meer mogelijk is presenteert Het Kruispunt daarom een online pubquiz. Helemaal gratis en elke woensdagavond om 20.30 uur. De Online Pub Quiz van Mr. Bright's Quiz Night is helemaal quarantaine-proof: je kunt veilig - online - vanaf de bank meedoen. Stel een team samen en maak kans op mooie prijzen!

Een team kan zowel live als digitaal worden samengesteld. Op afstand communiceer je met elkaar via bijvoorbeeld Skype, WhatsApp, Zoom of Jitsi. Lekker drankje erbij en de gezellige avond kan beginnen. Het beste team uit de regio maakt kans op mooie prijzen.  

De online pubquiz start elke woensdag om 20.30 uur en de eerstvolgende editie is woensdag 6 mei. Deelname is gratis. Meer weten? Kijk op www.hetkruispunt.nl/onlinepubquiz of www.facebook.com/hetkruispuntbarendrecht.

**Via www.theaterhetkruispunt.nl/theatervanuitjeluiestoel zorgen wij dat jij op de hoogte blijft van livestreams van artiesten, geven je tips over de leukste films en shows op de diverse streamingsdiensten en houden je op de hoogte over de leukste initiatieven op het gebied van theater en cultuur.**