Ridderkerks Dagblad | Theater vanuit je luie stoel-tip: Guido Weijers

Theater vanuit je luie stoel-tip: Guido Weijers

mainImage

Door de maatregelen rondom het Coronavirus kan niemand op dit moment dubbel liggen van het lachen om die leuke cabaretier, ontroerd zijn door prachtig toneel of genieten van mooie muziek in het rode pluche van het theater. Het goede nieuws: Dit alles kan wél vanuit de luie stoel. Mét een wijntje, zak chips en de benen omhoog. Daarom introduceert Theater het Kruispunt ‘Theater vanuit je luie stoel’. Het theater zorgt dat iedereen op de hoogte blijft van livestreams van artiesten, ze geven tips over de leukste films en shows op de diverse streamingsdiensten en ze informeren over de meest creatieve initiatieven op het gebied van theater en cultuur.

Theater het Kruispunt tipt:

Guido Weijers mist zijn publiek en voor iedereen die het theater ook zo mist heeft hij verschillende cabaretvoorstellingen gratis online gezet. Want lachen blijft gezond. Bekijk ze via deze link

En speciaal voor iedereen die dit seizoen zijn Masterclass Geluk moet missen, en toch wat geluk wil proeven, staat er een spoedcursus geluk (voor dummies) gratis online. Geen cabaret maar, in 10 korte delen, een snelle opwarmer voor de Masterclass Geluk die in 2021 weer in het theater is te zien.

Kijk voor het complete overzicht op www.theaterhetkruispunt.nl/theatervanuitjeluiestoel of volg Theater het Kruispunt op Facebook.