Ridderkerks Dagblad | Theater vanuit je luie stoel: Gouds Virus Festival

Theater vanuit je luie stoel: Gouds Virus Festival

mainImage

Door de maatregelen rondom het Coronavirus kan niemand op dit moment dubbel liggen van het lachen om die leuke cabaretier, ontroerd zijn door prachtig toneel of genieten van mooie muziek in het rode pluche van het theater. Het goede nieuws: Dit alles kan wél vanuit de luie stoel. Mét een wijntje, zak chips en de benen omhoog. Daarom introduceert Theater het Kruispunt ‘Theater vanuit je luie stoel’. Het theater zorgt dat iedereen op de hoogte blijft van livestreams van artiesten, ze geven tips over de leukste films en shows op de diverse streamingsdiensten en ze informeren over de meest creatieve initiatieven op het gebied van theater en cultuur.

Theater het Kruispunt tipt:

Ook de De Goudse Schouwburg wil een positief cultureel virus verspreiden en zoveel mogelijk mensen laten genieten van het mooie dat theater te bieden heeft; hoop, vreugde, een beetje troost en inspiratie!

Elke vrijdag om 20.00u vindt het Gouds Virus Festival. plaats Via live streams brengen zij theater, muziek en cabaret naar de mensen thuis.

Hoe werkt het?

De livestream is vanaf vrijdag 20.00 uur voor iedereen zichtbaar op hun YouTube-kanaal via deze link. Je hebt geen YouTube-account nodig om te kijken.

Kijk voor het complete overzicht op www.theaterhetkruispunt.nl/theatervanuitjeluiestoel of volg Theater het Kruispunt op Facebook.