Ridderkerks Dagblad | Programma Koningsdag centrum bekend
mainImage

Programma Koningsdag centrum bekend

Afbeelding is niet meer beschikbaar
5 april 2018, 06:48 uur
Uitgaan

Het programma van Koningsdag 2018 voor het centrum van Ridderkerk is bekend. De Stichting Evenementen Ridderkerk heeft weer een gevarieerd programma neergezet.

Als vanouds wordt er om 9:30 uur met de aubade begonnen.
Dit jaar wordt de muzikale omlijsting daarvan verzorgd door de Christelijke Muziekvereniging Sursum Corda, die dit jaar haar 100-jarig jubileum viert. Ook het jeugd- en kinderkoor van Jennifer van den Hoek is weer van de partij.
Nieuw, of eigenlijk terug in de programmering, zijn de Ridderdichters. De aubade zal tot circa 10:30 uur duren.

Daarna is er even niets geprogrammeerd. Dan kan er eventueel een bezoekje worden gebracht aan de vrijmarkt, georganiseerd door het Winkelhart Ridderkerk. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om onder het genot van een hapje en een drankje op één van de terrassen van het Koningsplein Ridderkerk de doorkomst van de truckersrit af te wachten. Deze wordt zoals gebruikelijk georganiseerd door het Comité Help Eens Een Handje.

Om 12:30 uur begint er op het Koningsplein Ridderkerk een programma voor de wat jongeren.
Eerst treedt het duo Zus op en daarna KonFetTi.
Dat duurt tot circa 14:30 uur.

Om 15:30 uur begint het volgende blok. Achtereenvolgens treden op: Helemaal Hollands; Javi Escalera Entertainment en Belinda Kinnaer. Dat blok duurt tot circa 16:45 uur.

Vanaf 16:45 uur tot 17:30 uur vindt er een optreden van een DJ plaats. Vervolgens begint om 17:30 uur het optreden van de MillStreetBand Dat optreden duurt tot circa 21:30 uur. De pauzes die gaan plaatsvinden worden opgevuld door een DJ.


Foto: Digitaal Dagblad