Ridderkerks Dagblad | Met Travel XL Dolfijn Reisburo naar Andre Rieu
mainImage

Met Travel XL Dolfijn Reisburo naar Andre Rieu

Afbeelding is niet meer beschikbaar
10 april 2018, 07:54 uur
Uitgaan

Op zondag 15 juli kunt u met Travel XL Reisburo Dolfijn een concert van Andre Rieu bezoeken. Samen met Ringelbergtours reist men dan af naar Zuid Limburg voor een tweedaagse tour met bezoek aan het altijd immens populaire concert van Andre Rieu op het Vrijthof.
Het vertrek is rond 12 uur vanaf het skatepark bij De Fakkel naar Kerkrade, waar er wordt ingecheckt in het overnachtingshotel. Aan het einde van de middag wordt u naar Maastricht gebracht, waar u nog even kunt shoppen en een hapje kunt eten. Vervolgens heeft Dolfijn Reisburo  voor u 1e rang kaarten voor het concert geregeld. Dat betekent dat u dicht voor het podium zit. Na een fantastische avond wordt u weer teruggebracht naar Kerkrade voor de overnachting.

De prijs van deze tweedaagse tour bedraagt € 240 per persoon en is inclusief vervoer, overnachting met ontbijt en 1e rang kaarten voor het concert. Ga je mee? Meld je dan aan via dolfijn@travelxl.nl of loop even bij ons binnen op het Dillenburgplein.

Meer informatie is te verkrijgen via de website en uiteraard in het reisbureau zelf aan het Dillenburgplein 48 in Ridderkerk-Slikkerveer.

Dillenburgplein 48
2983 CC Ridderkerk
Tel: 0180-4 99 555

Maandag – Vrijdag 09.00 uur – 17.30 uur
Zaterdag 10.00 uur – 16.00 uur


Foto: Digitaal Dagblad