Voorbeschouwing RVVH - SHO

22 March 2019, 13:09 uur
Sport
mainImage

Afgelopen zaterdag zorgde RVVH voor een daverende verrassing door in Naaldwijk met 0-6 te winnen van Westlandia. Bijkomend voordeel was dat een groot gedeelte van de concurrentie punten liet liggen en er dus eindelijk afscheid werd genomen van die hatelijke laatste plaats. Eindelijk was het voor RVVH eens een wedstrijd van benutte in plaats van gemiste kansen. Dat geeft hoop voor de toekomst. Maar: hoewel de rode lantaarn na zaterdag minder fel brandt, is RVVH er nog lang niet. Er zijn nog acht wedstrijden te gaan en daarin kan nog veel gebeuren. 

Zaterdag aanstaande staat RVVH weer voor een uitdaging wanneer SHO uit Oud-Beijerland, een club die de Ridderkerkers in het verleden al vaker zijn tegengekomen, op visite komt.

Steeds Hoger Oud Beijerland neemt met 39 punten uit 19 wedstrijden een derde plaats in en heeft al een periodetitel op zak. De vereniging is opgericht in 1930 en speelt op het sportpark De Kikkershoek. Trainer is Sander Fakkel. 

Afgelopen zaterdag won SHO thuis met 2-0 van Deltasport.De uitwedstrijd op 19 januari j.l. ging, na een pittig duel waarin scheidsrechter van Klinken negen keer geel liet zien, onverdiend met 2-1 verloren. Na een 2-0 achterstand maakte Brandon Könemann in de 95e minuut via een strafschop de 2-1, maar verder kwam het niet meer. Zaterdag komt er dus een mooie gelegenheid om revanche te nemen.

De wedstrijd op het Gemeentelijk Sportpark begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter G. Takacs.