Voorbeschouwing RVVH - Forum Sport

15 February 2019, 14:47 uur
Sport
mainImage

Afgelopen zaterdag deed RVVH goede zaken. Zelf boekte het de eerste uitoverwinning van het seizoen bij Die Haghe (1-2), terwijl de concurrenten De Meeuwen en Deltasport allebei met grote cijfers verloren. Het is voor RVVH zaak de opgaande lijn door te trekken, want puntenverlies kan in deze fase van de competitie dodelijk zijn. Zorgen dat je niet afhankelijk wordt van de uitslagen van andere wedstrijden moet nu het devies zijn. Het gaat nu even niet om het spel, maar om de knikkers die in het net van de tegenstanders stuiteren.

Zaterdag aanstaande begroet RVVH een tegenstander op het sportpark die het daar nog niet eerder zag: Forum Sport uit Voorburg. Deze nog jonge vereniging is in 1998 ontstaan na een fusie van DEVJO en SV Voorburg uit de gelijknamige plaats.

De bewoners van sportpark ’t Loo nemen met 20 punten uit veertien gespeelde wedstrijden een zevende plaats in. Afgelopen zaterdag rekenden ze thuis met 6-0 af met de Meeuwen. De club wordt getraind door Bas Steffens, volgend seizoen trainer van HBS, en zijn assistent Dennis den Turk, die vanaf komend seizoen de hoofdtrainer zal zijn in Voorburg. Forum Sport is een grote vereniging met 1300 leden en 60 teams.
De uitwedstrijd ging voor RVVH tamelijk kansloos met 2-0 verloren. Er valt dus wel het een en ander recht te zetten. Scheidsrechter zaterdag is dhr. R. Turk uit Sassenheim. Hij zal om 14.30 uur het startsein geven.