Ridderkerks Dagblad | Voorbeschouwing RVVH - Die Haghe

Voorbeschouwing RVVH - Die Haghe

mainImage

Afgelopen zaterdag sleepte RVVH op het laatste moment van de wedstrijd tegen Voorschoten ’97 het eerste puntje van dit jaar binnen. En het had er nog wel zo mooi uitgezien, een voorsprong van 1-3 en zo te zien geen vuiltje aan de lucht. Toch liep het anders en kwam de tegenstander zelfs op 4-3 in de laatste minuut, maar dankzij een wat gelukkige vrije trap kwam RRVH toch nog thuis met een punt.

Zaterdag komt een tegenstander naar het sportpark die RVVH in vorig seizoen ook al tweemaal tegenkwam, namelijk Die Haghe. RVVH behaalde in toen tegen de mannen van trainer Wim de Jong wisselende resultaten: uit werd met 1-2 gewonnen, terwijl thuis de (verregende) openingswedstrijd van de competitie met 0-2 werd verloren. In het bekertoernooi was RVVH met 2-0 te sterk. Dit seizoen werd de heenwedstrijd in oktober met 2-1 verloren .Er valt dus wel iets goed te maken.

Die Haghe doet het tot nu toe goed. Momenteel wordt met 26 punten de derde plaats ingenomen en er is zelfs (deze middag al?) uitzicht op de tweede periodetitel. Afgelopen zaterdag werd met 3-1 afgerekend met Honselersdijk, waar RVVH recent met 0-1 van verloor. Die doelman van Honselersdijk, die tegen ons niet te passeren was, is kennelijk dus toch te verslaan. 

De wedstrijd op het gemeentelijk sportpark begint zaterdag om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter S.G. de Haan.