Voorbeschouwing Rijsoord - Sportclub Feyenoord

18 January 2020, 08:20 uur
Sport
mainImage

Na een redelijk korte winterstop gaat de competitie voor Rijsoord dit weekend weer van start. En de selectie van Marco van Rijn kan de borst gelijk nat maken. Op het sportpark aan de Vlasstraat komt het ambitieuze Sportclub Feyenoord op bezoek. De ploeg van Raymond Frehe heeft na een matige start de weg omhoog weer gevonden en is nog steeds een van de kanshebbers voor promotie. 

De Kraaien vinden we terug op een dertiende plek. Een plek die aan het eind van de competitie zal leiden tot de nacompetitie om het jaar in de hoofdklasse te kunnen verlengen. Maar de ploegen boven Rijsoord zijn nog steeds in het vizier dus een directe handhaving behoort nog steeds tot de mogelijkheden en dat zou een mooie prestatie zijn.

Een goede start tegen Feyenoord kan daaraan bijdragen. Bij Feyenoord komen we in in ieder geval een bekende speler tegen. Khalid Rahli, vorig jaar heel belangrijk in het behalen van het kampioenschap van Rijsoord, heeft het shirt van de tegenstander aan. Dat zal voor de supporters van Rijsoord even wennen zijn. Laten we er maar op hopen dat hij zijn oude club niet te veel pijn zal doen. 

De wedstrijd aan de Vlasstraat begint zaterdagmiddag om 14.30 uur.