Voorbeschouwing Rijsoord - 's-Gravenzande

4 October 2019, 14:34 uur
Sport
mainImage

Het lukte afgelopen zaterdag helaas niet. Spijkenisse was een maatje te groot. Misschien was de tegenstander wel extra gemotiveerd vanwege een matige seizoensstart. Het team van Steef Buijs was eigenlijk kansloos om een goed resultaat te behalen. De eerste thuisnederlaag was dan ook een feit.

Het is nu zaak om dat vervelende gevoel weer te vergeten. Er is niets mooier om dat recht te zetten in, opnieuw, een thuiswedstrijd. De tegenstander is 's-Gravenzande. Een elftal getraind door hoofdtrainer Richard Elzinga, een ploeg bovendien die al een aantal jaren in de hoofdklasse meedraait. En dat eigenlijk al die seizoenen vrij ontspannen doet. Maar ook deze ploeg heeft, net als Spijkenisse, een voor hun doen matige seizoensstart. Vorige week werd echter wel de eerste overwinning behaald op Capelle, dus ze zullen met vertrouwen afreizen naar Rijsoord.

Met concentratie en de juiste inzet en het benutten van de kansen moet het mogelijk zijn om een positief resultaat te behalen voor de Kraaien. Het is de taak van de technische staf om dat besef duidelijk te maken aan de spelers zodat ze de supporters een aangename middag bezorgen.

De wedstrijd aan de Vlasstraat begint om 14.30 uur.