Voorbeschouwing Rijsoord - Forum Sport

19 April 2019, 11:46 uur
Sport
mainImage

Het zijn spannende weken voor de 'Kraaien'. Met nog vier wedstrijden te gaan, lijkt de titelstrijd echt een clash te worden tussen SHO en Rijsoord. Kloetinge zit nog even in de wachtkamer, maar is nog niet echt kansloos. Alle drie bovengenoemde ploegen zullen elkaar nog ontmoeten in de laatste drie competitiewedstrijden.

Deze ronde is dat nog niet het geval en is er sprake van een 'tussenronde'. Maar het is wel belangrijk om in de wedstrijd tegen Forum Sport uit Voorburg de punten in Ridderkerk te houden. Dat is echter geen vanzelfsprekendheid. In de heenwedstrijd eerder dit seizoen werd uiteindelijk met 4-2 gewonnen, maar moest wel eerst een 2-1 achterstand worden gerepareerd. Natuurlijk zullen ook de wedstrijden op de andere velden in de gaten worden gehouden. Wat de uitslagen echter ook zullen zijn: het blijft spannend tot op de laatste speeldag.

Vorige week werden voor Rijsoord de drie punten in de derby tegen RVVH bijgeschreven en wist Forum Sport te winnen van Deltasport. Beide ploegen beginnen dus met een goed gevoel aan de wedstrijd, al zal de druk om te winnen meer bij de thuisploeg liggen. Forum Sport kan vrijuit spelen en weet inmiddels zeker dat ook komend jaar in de eerste klasse wordt gevoetbald.