Voorbeschouwing AZSV - Rijsoord

11 October 2019, 14:35 uur
Sport
mainImage

Het was Rijsoord dat vorige week met hard werken een daardoor zeker verdiend punt overhield aan de wedstrijd tegen FC 's-Gravenzande. Dit weekend wordt weer een nieuwe uitdaging, wanneer de Kraaien op bezoek gaan bij de Aalten Zaterdag Sportvereniging, ofwel AZSV.

Met zekerheid kan wel gesteld worden dat dit de eerste ontmoeting tussen beide hoofdklassers is. De laatste jaren speelde AZSV in de 'andere' zaterdaghoofdklasse. Dit jaar voor hen dus een heel andere speelomgeving.

Voorlopig zal het gevoel bij AZSV wel prima in orde zijn in deze hoofdklasse, want na het verlies op de eerste wedstrijddag tegen Rijnvogels werd niet meer verloren. Momenteel staan zij dan ook op de derde plek en beginnen de contouren en de krachtsverhoudingen zichtbaar te worden.

Het zal voor het team van Steef Buijs dus een uitdaging zijn om met een positief resultaat terug te keren naar Rijsoord, maar dat moet wel de insteek en instelling zijn. Voorlopig werden de huidige vijf punten behaald in thuisduels, dus wordt het voor Rijsoord eens tijd ook punten te mogen bijschrijven na een uitwedstrijd. 

Het duel in Aalten begint om 14.30 uur.