Speeltijd voor Toornstra bij Jong Feyenoord

17 September 2019, 10:48 uur
Sport
mainImage
ANP

Jens Toornstra heeft maandagavond opnieuw minuten gemaakt na zijn blessure. Een dag na zijn rentree in de hoofdmacht kwam de middenvelder een helft in actie voor Jong Feyenoord tegen Jong Go Ahead Eagles (0-0).

Toornstra raakte op 24 juli geblesseerd in de oefenwedstrijd tegen Angers SCO en miste daardoor de eerste serie competitiewedstrijden. Afgelopen zondag tegen ADO Den Haag keerde hij terug bij de wedstrijdselectie en viel hij een kwartier voor tijd in voor Leroy Fer. Met 45 minuten bij de beloften zette Toornstra de volgende stap, met als doel weer topfit te geraken.

Behalve Toornstra kwamen maandag ook veel andere spelers uit de eerste selectie in actie voor Jong Feyenoord. Zij konden niet voorkomen dat in Deventer het eerste puntenverlies van dit seizoen werd geleden. Na zeges op Jong De Graafschap (5-1) en Jong Heracles Almelo (0-1), eindigde het duel met Jong Go Ahead Eagles in De Adelaarshorst onbeslist: 0-0.

Jong Go Ahead Eagles – Jong Feyenoord 0-0

Scheidsrechter: Teuben

Opstelling Jong Feyenoord:
Marsman; Geertruida, Johnston, Van der Heijden, Malacia; Kelly, Toornstra (46’ Azarkan), Ayoub; Toure, Bannis (71’ Huijgen) en El Bouchataoui.