Ridderkerks Dagblad | Sander Fischer keert terug bij Excelsior

Sander Fischer keert terug bij Excelsior

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Sander Fischer keert terug bij Excelsior. De verdediger, die tussen 2013 en 2016 al speelde voor de Kralingers, tekent een contract voor twee seizoenen. 

Fischer, aanvoerder van het team dat in 2014 promoveerde naar de Eredivisie, is blij met zijn overstap. "Ik vind het heel erg leuk dat ik terugkeer bij Excelsior Rotterdam. Ik heb in de jeugd van Excelsior gespeeld en keerde in 2013 terug. Ik heb een geweldige tijd gehad bij deze club, met als hoogtepunt natuurijk de promotie naar de Eredivisie. Toen Excelsior mij benaderde waren ze al gedegradeerd, dus dat heeft niet meegespeeld. Ik wil graag een steentje bijdragen om terug te keren op het hoogste niveau", zegt Fischer op de officiële website van Excelsior. 

Afgelopen seizoen stond Fischer onder contract bij het Deense Vendsyssel FF. Het mondde uit in de derde degradatie op rij voor de 30-jarige Rhoonaar, die in de voorgaande twee seizoenen ook al degradeerde met Sparta en Go Ahead Eagles. 

Naast voetballen gaat Fischer ook commercieel directeur Daan Bovenberg ondersteunen bij zijn werkzaamheden. "Dat is helemaal nieuw voor mij. Op dee manier biedt Excelsior mij de kans om mijn eerste stappen te zetten voor mijn maatschappelijke carrière. Ook op dat gebied wil ik graag mijn schouders eronder zetten om de club verder te helpen." 


Foto: Digitaal Dagblad