RVVH vermorzelt Honselersdijk

20 April 2019, 18:49 uur

Hoewel RVVH dit seizoen wel vaker verrassend uit de hoek komt, was de 2-6 overwinning op Honselersdijk door weinigen voorzien.

Brandon Könemann en Jessie Proost gaven RVVH een droomstart. Al na elf minuten stond het 0-2. Leon de Brabander scoorde net voor rust de aansluitingstreffer voor de thuisploeg, die na driekwart wedstrijd langszij kwam via Angelo Zwirs.

Toch liet RVVH tegen Honselersdijk, dat al vijf wedstrijden op rij ongeslagen was, zien over veerkracht te beschikken. Vijf minuten na de gelijkmaker bracht Mahmut Sönmez RVVH weer op voorsprong, vrijwel direct gevolgd door de 2-4 uit een vrije trap van Jesse Eggers. Was de wedstrijd nog niet beslist, dan zorgde Könemann daar vijf minuten voor tijd wel voor. De kans op een hattrick kreeg hij ook nog, maar vanaf elf meter kreeg de spits de bal niet langs Boy Zuijderwijk. Een eigen doelpunt van Marcel Bruggeling in de blessuretijd bepaalde de eindstand op 2-6, waarmee RVVH de derde zege boekt in de laatste vijf wedstrijden.

Zaterdag 4 mei speelt RVVH een inhaalwedstrijd tegen mede-laagvlieger Deltasport. De aftrap in Vlaardingen is om 14.30 uur.