RVVH toont opnieuw veerkracht en wint

12 October 2019, 19:53 uur

Net als een week eerder liet RVVH zien niet in de war te raken na een achterstand. Werd vorige week een 0-2 ruststand tegen Heinenoord omgebogen in een 4-2 zege, deze week slaagde Forum Sport er tot tweemaal toe niet in een voorsprong te verdedigen en ging de ploeg op Sportpark Ridderkerk uiteindelijk zelfs als verliezer van het veld: 3-2.

Mike de Graaf zette de bezoekers na iets meer dan twintig minuten op voorsprong. Dankzij Brandon Könemann kwam RVVH niet veel later op gelijke hoogte, maar Luuk Goedbloed zorgde ervoor dat Forum Sport toch met een voorsprong ging rusten. De 1-2 stand werd lange tijd gehandhaafd, totdat Könemann hoogstpersoonlijk een stokje stak voor een Voorburgse overwinning. In minuut 88 en 90 ontpopte hij zich met twee doelpunten, waarmee hij zijn hattrick vervolmaakte, tot held van de middag.