RVVH kan comeback net niet completeren

23 February 2019, 18:07 uur

RVVH heeft zaterdagmiddag in een doelpuntrijk duel moeten buigen voor Kloetinge, dat zich door een 3-5 zege in Ridderkerk kroonde tot winnaar van de tweede periode. Toch scheelde het niet veel of de bezoekers hadden zich na afloop flink achter de oren gekrabd.

De Zeeuwen leken af te stevenen op een zorgeloze middag. Bij rust stond het 0-4, mede dankzij een loepzuivere hattrick van Ramon Janson. RVVH bepaalde in het tweede bedrijf echter anders en begon al vroeg aan een opmerkelijke inhaalrace. Brandon Könemann scoorde kort na rust de eerste goal voor de blauw-witten. Na iets meer dan een uur was het Gino Boers die de marge verkleinde naar twee. Toen niet veel later Guus de Leeuw de bal achter zijn eigen doelman kopte, leek RVVH het onmogelijke mogelijk te maken.

Het lot bepaalde echter anders toen RVVH in de absolute slotfase toch nog een treffer moest incasseren, verzorgd door de man die RVVH eerder nog de helpende hand bood. De Leeuw bracht de eindstand net voor tijd op 3-5.

Een domper voor RVVH, dat op 9 maart opnieuw een thuiswedstrijd speelt. Dan komt SV Poortugaal op bezoek.