RVVH druk op zoek naar vrijwilligers

23 January 2020, 10:02 uur
Sport
mainImage

Op dit moment gebeurt er zowel voor als achter de schermen ontzettend veel bij RVVH. De club is druk bezig met veranderingen binnen de organisatie, maar ook met betrekking tot de accommodatie. 

In samenwerking met de Gemeente Ridderkerk wordt door het huidige (interim) bestuur alles in het werk gesteld het sportpark gedurende de aankomende zomerperiode optimaal functioneel, gezellig en toekomstbestendig te maken.

Voor wat betreft de organisatie: vrijwilligers zijn binnen iedere sportvereniging van onschatbare waarde, zeker ook bij RVVH. U zult versteld staan hoeveel taken er uitgevoerd dienen te worden om er voor te zorgen dat de vele elftallen doordeweeks en op zaterdag kunnen trainen en hun wedstrijden kunnen spelen en daarmee veel voetbalplezier beleven. Denk aan leiders, trainers, EHBO-ers, scheidsrechters, medewerkers voor de bar/keuken, kleedkamerbeheerders, bestuursleden, medewerkers voor onderhoud en schoonmaak van de accommodatie, mensen die activiteiten willen organiseren, mensen die spelers willen rijden naar uitwedstrijden, etc. Voor aankomend seizoen is RVVH dan ook weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Hoe meer vrijwilligers aansluiten, hoe makkelijker het voor de vereniging is de taken te verdelen en deze wat tijdsbesteding betreft voor een ieder acceptabel te houden. Vele handen maken immers licht werk! 

Er zijn allerlei werkzaamheden waarbij spelers, ouders en andere leden een bijdrage kunnen leveren. En er is altijd wel een passende taak voor u te vinden waar u niet alleen nuttig bent, maar waar u ook nog eens veel plezier aan kunt beleven.

Wacht dus niet langer en wacht ook niet tot je gevraagd wordt, maar laat weten hoe jij RVVH wilt helpen. De club heeft je nodig! Geen ervaring? Geen probleem! Er zijn altijd mensen die je in kunnen werken. Via deze link vindt u een inschrijfformulier.