Rob Eekhout terug bij RVVH Vrouwen

30 June 2020, 23:09 uur
Sport
mainImage
Jan Pott

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen bij de vrouwenselectie van RVVH zijn in een vergevorderd stadium. Zoals bekend is de selectie inmiddels op sterkte. Ook de gewenste ervaren trainer voor het tweede elftal is nu gevonden. Rob Eekhout, geen onbekende bij de Ridderkerkse vrouwen, is terug om de ambities van de vrouwen waar te gaan maken. 

Ondanks het abrupte einde van de competitie door de coronamaatregelen had RVVH de selectie al vrij snel op orde. Het vullen van de technische staf was een moeilijkere opgave. Er was relatief weinig reuring op de trainersmarkt de afgelopen periode. Toch kon RVVH een vertrouwd en ervaren trainer aanstellen voor het tweede team. Rob Eekhout zal komend seizoen het team trainen en begeleiden met als doel een zo hoog mogelijk positie te halen in de eerste klasse. Eekhout is een ervaren trainer binnen het vrouwenvoetbal. 

Hij begon ruim tien jaar geleden bij, inderdaad, RVVH vrouwen 2. Via OVV en Rozenburg, waar hij de jongens trainde, kwam hij in 2011 terug naar RVVH om weer het tweede onder zijn hoede te nemen. Een jaar later werd Rob assistent-trainer van het eerste elftal van de RVVH Vrouwen in de Topklasse en was hij ook nog even eindverantwoordelijke bij het vlaggenschip. De afgelopen jaren was Eekhout trainer bij AGE/Zestienhoven vrouwen.

Komende weken heeft de selectie van RVVH vakantie na een intensive trainingsperiode. Begin augustus zal Rob Eekhout dan de draad weer oppakken en met zijn vrouwen gaan strijden voor een mooie positie in de eerste klasse.