Rijsoord wint ook van BVCB

16 March 2019, 18:30 uur

Rijsoord boekte zaterdagmiddag alweer de achtste thuiszege van het seizoen. Het is het hoogste aantal van alle teams in de eerste klasse B. De ploeg van Steef Buijs won met 4-2 van BVCB.

Ondanks de overwinning kwam Rijsoord op slag van rust wel eerst op achterstand. De 0-1 van Mitchell Hendriks werd echter al rap ongedaan gemaakt door Casper Gerritse. Net na de pauze zorgde Zepp Jacobs voor 2-1, terwijl opnieuw Gerritse de voorsprong uitbouwde naar 3-1.

Een kwartier voor tijd werd het nog even spannend toen Jeremy Stork de tweede treffer namens BVCB noteerde, maar vijf minuten later schoot invaller Jimmy van der Vaart zijn ploeg in veilige haven.

Ondanks de winst op BVCB wordt Rijsoord nog altijd in de nek gehijgd door SHO en Kloetinge. Beide achtervolgers schreven zaterdag eveneens drie punten bij.

Volgende week zaterdag reist Rijsoord af naar Den Haag voor het treffen met Die Haghe. De aftrap is om 14.30 uur.