Rijsoord weer met beide benen op de grond

9 November 2019, 17:53 uur

Rijsoord heeft de stunt van een week eerder tegen hoogvlieger DUNO geen vervolg kunnen geven. Zaterdag ging de ploeg van trainer Marco van Rijn tegen het eveneens hoog gerangschikte DHSC met 4-0 onderuit.

Tom de Klein opende in Utrecht al binnen tien minuten de score. Christian Gandu verdubbelde die voorsprong na een kwart wedstrijd. Die stand bleef lange tijd op het scorebord staan, maar een rode kaart voor Nelson Costa De Brito hielp DHSC een kwartier voor tijd nog steviger in het zadel. Emre Bal en opnieuw Gandu bepaalden de eindstand hierna op 4-0. Door de nederlaag zakt Rijsoord af naar de veertiende plek op de ranglijst.

Volgende week is er geen competitievoetbal. Op 23 november komt ARC naar Ridderkerk. De aftrap is dan om 14.30 uur.