Rijsoord moet weer in de achtervolging

23 March 2019, 18:20 uur

Voor vv Rijsoord was het zaterdag een middag om snel te vergeten. Op bezoek bij Die Haghe ging de lijstaanvoerder met 3-1 onderuit.

Gevolg van de nederlaag is dat Rijsoord weer koploper af is. SHO profiteerde van de nederlaag van Rijsoord, won met 2-4 bij RVVH, en staat nu weer een punt boven de équipe van Steef Buijs, die zich op 6 april hoopt te herpakken wanneer SV Poortugaal op bezoek komt.

Sander de Jong bracht Die Haghe in de laatste fase van de eerste helft op voorsprong. Khalid Rahli, clubtopscorer aan Ridderkerkse zijde, schoot Rijsoord in de tweede helft weer naast de Hagenaars. In plaats van door te pakken kregen de bezoekers na 82 minuten weer een tik, toen Jeroen Brand de 2-1 binnenschoot. De Jong maakte net voor tijd met zijn tweede treffer van de middag aan alle onzekerheid een einde en zorgde ervoor dat Die Haghe drie punten mocht bijschrijven.