Rijsoord in derby ruim langs RVVH

13 April 2019, 18:14 uur
Sport
mainImage

Rijsoord heeft zaterdagmiddag de Ridderkerkse derby met 1-4 gewonnen van RVVH. Omdat ook koploper SHO geen fout maakte, blijft Rijsoord achtervolger.

Hoewel de ploegen elkaar in de eerste helft in evenwicht hielden, ging Rijsoord toch met een voorsprong aan de thee. Khalid Rahli profiteerde van geklungel in de defensie van RVVH.

De thuisploeg kwam na de pauze langszij door een doelpunt van Brandon Könemann. Invaller Melvin Zaalman zorgde er twintig minuten voor tijd voor dat zijn ploeg weer aan de leiding ging. Romain van Bruggen leek het duel na 83 minuten te beslissen, nadat hij een vrije trap achter Donovan Levestone plaatste. Enkele minuten later maakte Rahli er met zijn tweede treffer ook nog 1-4 van.