KCR laat het lelijk liggen

22 September 2018, 17:41 uur

De korfballers van KCR bewezen zichzelf een slechte dienst in de uitbeurt bij Kinderdijk. Na een doelpuntrijke eerste helft (15-15) was het in de tweede helft vooral de wedstrijd van de gemiste kansen en verdedigingsfouten. Door onder meer twee gemiste strafworpen in de slotfase verspeelde de ploeg van Dennis Gaemers een 20-21 voorsprong. Een overschot aan vrije ballen tegen zorgde er mede voor dat de punten aan de andere kant van de Noord bleven. Met 2 uit 3 speelt KCR vooralsnog geen rol van betekenis in deze eerste klasse, waar de achterstand op ONDO en RWA opgelopen is tot vier punten. De ploeg uit Rhoon komt volgende week naar het Reyerpark. Winst is de enige optie om nog mee te doen, maar gezien de prestaties zal het uit een beter vaatje meten.