Hendrix kan met PSV tegen Feyenoord voetballen

28 February 2020, 15:44 uur
Sport
mainImage
OrangePictures

Jorrit Hendrix is op tijd fit voor de thuiswedstrijd van PSV zondag tegen Feyenoord. De middenvelder viel vorig week geblesseerd uit tijdens het uitduel met Vitesse, maar is weer inzetbaar.

PSV staat vierde op de ranglijst, met een punt minder dan Feyenoord dat een duel minder heeft gespeeld. De club uit Eindhoven heeft de laatste drie duels gewonnen. Interim-trainer Ernest Faber houdt waarschijnlijk vast aan zijn basisformatie van de laatste weken, met Sam Lammers en Ryan Thomas voorin en Daniel Schwaab in het centrum van de defensie.

Feyenoord is sinds de komst van trainer Dick Advocaat al twaalf duels ongeslagen. "Maar als we durven te voetballen, geloof ik dat we de serie van Feyenoord gaan beëindigen" , blikte Faber vooruit. "We hebben zelfvertrouwen en iedereen is optimistisch na de laatste weken. Wij willen ook naar zo'n serie als die van Feyenoord toe. Dan wordt het nog een mooi einde van het seizoen."

Faber houdt zich vast aan de sterke prestaties van zijn ploeg in het Philips-stadion. De club uit Eindhoven verloor slechts een van de laatste 59 competitieduels voor eigen publiek.


Door: ANP