Feyenoord zonder Sinisterra op trainingskamp naar Oostenrijk

4 July 2022, 12:55 uur
Sport
mainImage
ANP

Feyenoord gaat zonder Luis Sinisterra naar Oostenrijk voor een trainingskamp. De Colombiaanse aanvaller krijgt van de Rotterdamse club de komende dagen de tijd om "enkele persoonlijke zaken" te regelen. Volgens De Telegraaf staat Sinisterra op het punt om voor een bedrag van tussen de 20 en 30 miljoen euro naar de Engelse club Leeds United te gaan.

De 23-jarige vleugelspits was afgelopen seizoen een van de smaakmakers bij Feyenoord, dat als derde eindigde in de Eredivisie en de finale van de Conference League haalde. Sinisterra maakte elf doelpunten in dat Europese bekertoernooi, inclusief de voorrondes. In de Eredivisie scoorde hij twaalf keer.

Trainer Arne Slot zag maandag negen internationals terugkeren op het trainingsveld: Ofir Marciano, Lutsharel Geertruida, Marcus Pedersen, Fredrik Aursnes, Gernot Trauner, Marcos Senesi, Orkun Kökcü, Alireza Jahanbakhsh en Róbert Bozeník. Zij gaan allemaal mee naar Oostenrijk. Het was de bedoeling dat ook Sinisterra zou aansluiten, maar de international van Colombia ontbreekt voorlopig.

Slot gaat met 24 spelers naar Saalfelden, onder wie de aanwinsten Danilo, Mats Wieffer en Mohamed Taabouni. Komende zaterdag speelt Feyenoord daar een oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg. Afgelopen zaterdag verloor de ploeg van Slot op Varkenoord met maar liefst 7-0 van FC Kopenhagen.


Door: ANP