Feyenoord ontvangt Atlético voor cruciaal duel in Champions League

28 November 2023, 08:53 uur
Sport
mainImage
ANP

Voor Feyenoord staat er vanaf 21.00 uur veel op het spel tijdens de thuiswedstrijd tegen Atlético Madrid in de Champions League. De kampioen van Nederland plaatst zich voor de achtste finales als het wint en Lazio punten laat liggen tegen Celtic. Maar de Rotterdammers vervolgen het Europees avontuur in de tussenronde van de Europa League als ze verliezen en Lazio van Celtic wint. Bij andere uitslagen valt de beslissing op 13 december als Feyenoord de groepsfase afsluit met een uitwedstrijd tegen Celtic.

Trainer Arne Slot mist de geblesseerde Bart Nieuwkoop en Alireza Jahanbakhsh. Hij denkt dat de supporters van Feyenoord het verschil kunnen maken en hoopt daarom dat het tijdens de wedstrijd geen seconde stil zal zijn in De Kuip. "Het is of zingen, fluiten of toejuichen en niet anders", luidde zijn oproep aan het Legioen.

Memphis Depay is met Atlético Madrid naar Rotterdam gekomen. De aanvaller verschijnt waarschijnlijk niet aan de aftrap, maar kan volgens zijn trainer Diego Simeone wel in actie komen.


Door: ANP