Feyenoord heeft Reijnen binnen als vervanger van Pusic

29 November 2023, 14:04 uur
Sport
mainImage
ANP

Feyenoord heeft Etiënne Reijnen binnengehaald als de vervanger van de vertrokken assistent-trainer Marino Pusic. De 36-jarige Reijnen krijgt bij de regerend landskampioen de titel 'Analist & Adviseur technische staf van het eerste elftal'.

"Het is een enorme eer om bij Feyenoord in deze functie aan de slag te gaan. Zo'n kans bij een topclub komt niet snel voorbij. De prestaties en groei van Feyenoord de afgelopen jaren onder deze staf zijn indrukwekkend. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om die samenwerking verder te ondersteunen", aldus Reijnen.

De oud-speler komt over van de Friese club SC Cambuur, waar hij technisch directeur was. Reijnen speelde voor onder meer PEC Zwolle en AZ. In 2020 besloot hij te stoppen.

'Goed kent'

Slot was op zoek naar een vervanger van Pusic, die nu hoofdtrainer is van Sjachtar Donetsk. "Ik heb er goed over nagedacht. Uiteindelijk vond ik het een belangrijk criterium dat als je midden in het seizoen iemand aantrekt, je diegene ook al goed kent. Je wil niet midden in een seizoen iemand nog helemaal moeten leren kennen", liet Slot maandag optekenen.

Feyenoord speelt zondag de topper tegen koploper PSV (12.15 uur).

 


Door: ANP