Feyenoord haalt Belgische verdediger van Brighton & Hove Albion

12 June 2023, 15:28 uur
Sport
mainImage
Feyenoord Media

Feyenoord heeft verdediger Antef Tsoungui van Brighton & Hove Albion overgenomen. De 20-jarige Belg tekende bij de landskampioen een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een jaar.

"Het spreekt voor zich dat ik erg trots ben om bij een club te mogen tekenen die een prachtige historie bezit, in een geweldig stadion speelt en uitzinnige supporters heeft", verklaarde Tsoungui. "Ik wil het nieuwe seizoen zo veel mogelijk wedstrijden spelen en aan iedereen laten zien wat ik in huis heb."

Hoofdscout Mark Ruijl van Feyenoord was eveneens tevreden met het aantrekken van Tsoungui. "Antef is een zeer getalenteerde voetballende verdediger die beide posities centraal achterin kan invullen. Wij zijn ervan overtuigd dat Antef zich verder gaat ontwikkelen tot een zeer complete speler", aldus Ruijl.

Tsoungui speelde in de jeugd bij Chelsea en Brighton & Hove Albion. De club uit Brighton verhuurde de Belgische jeugdinternational tijdens het tweede deel van het afgelopen seizoen kortstondig aan Lommel SK.


Door: ANP