Feyenoord geeft voorsprong weg en speelt gelijk tegen Willem II

10 August 2024, 18:43 uur
ANP

Feyenoord heeft de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen niet kunnen winnen. Het elftal van trainer Brian Priske speelde in De Kuip met 1-1 gelijk tegen het gepromoveerde Willem II.

Middenvelder Antoni Milambo opende in de twaalfde minuut de score voor de thuisploeg. Feyenoord liet, met name na rust, veel kansen liggen om verder uit te lopen. De Belgische aanvaller Kyan Vaesen kopte in de 82e minuut raak voor Willem II, nadat Feyenoord-doelman Timon Wellenreuther de fout was ingegaan.

Vorig seizoen verspeelde Feyenoord ook 2 punten in het openingsduel, toen tegen Fortuna Sittard (0-0).

De 16-jarige Jens Mathijsen, de zoon van oud-international Joris Mathijsen, maakte in de slotfase zijn debuut bij Willem II.