FC Groningen komt met nieuw bod op Abdou Harroui

26 September 2020, 16:21 uur
Sport
mainImage
Sparta

FC Groningen is niet van plan om de strijd om de handtekening van Abdou Harroui te staken. De Trots van het Noorden bracht eerder al een bod uit op de Sparta Rotterdam-middenvelder, maar daarmee was de Rotterdamse club niet tevreden.

FC Groningen gaat dit weekend een tweede bod neerleggen bij Sparta, weet VI. Sparta wil drie miljoen euro ontvangen voor de middenvelder en is niet van plan zaken te doen bij een lagere prijs.

Het gat tussen vraag en aanbod leek aanvankelijk onoverbrugbaar, maar Groningen wil nog niet opgeven. Dit heeft mede te maken met het vertrek van Ajdin Hrustic naar Eintracht Frankfurt. Groningen ontvangt naar verluidt een bedrag van één miljoen euro voor Hrustic, waardoor een beter bod op Harroui mogelijk is.

Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat Groningen met drie miljoen euro over de brug gaat komen voor Harroui. De Trots van het Noorden hoopt dat Sparta zich wat soepeler op wil stellen in de onderhandelingen. Harroui zelf heeft al bij de clubleiding van Sparta aangegeven graag een transfer te willen maken. Het contract van de middenvelder loopt nog door tot de zomer van 2022.