Dames van RVVH zoeken naar versterking

5 April 2020, 15:02 uur
Sport
mainImage

Het seizoen zit er op voor de vrouwen van RVVH. Ondertussen kijkt RVVH, dat in de Topklasse vierde stond op het moment dat de competitie werd stopgezet, alweer vooruit naar komend seizoen. Voor 2020/2021 heeft RVVH de ambitie om aan te sluiten bij de top van Nederland. Om dat te bereiken kan de club nog versterking gebruiken van ervaren speelsters en jonge talenten.

Speelsters en keepsters die komend seizoen op landelijk niveau willen voetballen of de overstap willen maken naar een gezellige, ambitieuze vrouwenselectie kunnen contact opnemen met de technische commissie van de Ridderkerkse selectie.

Naast het eerste team dat in de Topklasse speelt heeft RVVH  ook een tweede vrouwenteam dat Landelijk voetbal speelt. De eerste klasse is niet alleen een hoog niveau maar het team is ook de opstap naar het eerste en dus allerhoogste en mooiste niveau van ons land.

Bij RVVH speel je dus altijd op Landelijk niveau tegen de beste clubs van Nederland!

Niet geschoten is altijd mis... Dus neem contact met onze technische commissie op voor een kennismaking als je toe bent aan deze mooie en leuke uitdaging. Mail naar [email protected] of [email protected]