Capelle wint sportiviteitsprijs PowerQ Toernooi

25 June 2018, 08:29 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Afgelopen zaterdag  vond bij sv Slikkerveer de 14e editie van het PowerQ toernooi plaats. Op een zonnig sportpark gingen 16 mannen- en 6 vrouwenteams de strijd met elkaar aan. De felbegeerde sportiviteitsprijs ging dit jaar naar vv Capelle en bij de vrouwen ging deze naar Steeds Hooger. De finale van het toernooi ging tussen Groote Lindt 3 en Meeuwenplaat. De finale eindigde in een gelijkspel waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Meeuwenplaat was hier uiteindelijk beter in en ging met de eerste prijs aan de haal. Het toernooi bij de dames werd gewonnen door Westlandia, dat alle wedstrijden wisten te winnen. De prijsuitreiking werd afgesloten door een spetterend optreden van Guus Bok, nadat Guus Bok de kantine in beweging had gekregen was het aan de DJ’s om de rest van de avond in te vullen.

De volgende teams hebben de 14deeditie tot een succes gemaakt: Slikkerveer 5, Steeds Hooger VR, VUC 6, Laakkwartier VR, DRL 3, VVGZ 4, Rijsoord 13, Groote Lindt 3, Rijsoord VR, ASWH 3, Olivio 1920, RVVH 4, Groote Lindt 4, CVV Zwervers 1, Antibarbari VR, VV Capelle 10, Westlandia VR, RVVH 6, FC Hyena, Blijdorp VR en IFC 3.

Deze editie kon niet gehouden worden zonder de medewerking van de volgende sponsoren:
PowerQ, Frankie Reclame, Blouw Afbouw, Blokpoel Maatwerk, Blokpoel Installatietechniek,
VE Project, Eurokor Barging BV, ESB Expertise, Sponline, Slikkerveer Vastgoed en Verbaas & ZN Dakbedekking. Dankzij deze bedrijven hebben de 22 teams, toeschouwers en de vrijwilligers een geslaagde dag kunnen beleven.