Boëtius speelt uur mee in oefenwedstrijd Jong Sparta

14 November 2023, 17:54 uur
Sport
mainImage
ANP

Jean-Paul Boëtius, die sinds eind vorige maand meetraint bij Sparta, maakte dinsdagmiddag in een oefenwedstrijd van Jong Sparta tegen Jong FC Utrecht zijn opwachting. Op Sportpark Zoudenbalch eindigde het duel in 3-3. Jesse Bal scoorde tweemaal, de andere treffer kwam van Jorn Triep. Metinho pakte in de slotseconden nog een rode kaart.

Boëtius speelde een uur mee, waarin hij met enkele goede acties indruk maakte. Zo schonk hij met een prima steekpass Django Warmerdam een goede kans, maar de linksback schoot voorlangs. En zelf was Boëtius dicht bij de 1-2. Jong Utrecht-doelman Remie tikte zijn poging echter over.

De clubloze Boëtius houdt zijn conditie op peil bij Sparta. In eerste instantie vooral om fit te worden, maar het is niet ondenkbaar dat hij een verbintenis gaat tekenen op Spangen, waar de leiding zich echter vooralsnog niet uitlaat.

Opstelling Jong Sparta: Delano van Crooij, Dylan van Wageningen (61. Marvin Young), Rick Meissen, Bob Roodenburg (61. Giovanni Mulumba), Django Warmerdam, Delano Vianello (61. Sem Esselink), Ayoub Oufkir (74. Aymane Bais), Metinho, Jesse Bal, Jorn Triep (78. Dano Lourens), Jean-Paul Boëtius (61. Rayvien Rosario).