Bolnes geeft NOC Kralingen geen kans

24 February 2019, 20:16 uur
Sport
mainImage

Op het zonovergoten veld van NOC Kralingen moest Bolnes proberen het geschonden blazoen van de afgelopen twee wedstrijden op te poetsen. Dat lukte de ploeg met een ruime overwinning.

De eerste helft was matig, maar Bolnes raakte wel tweemaal de lat. De beste kansen waren echter voor NOC. Keeper Mike Hamstra, die de gepasseerde keeper Cakir verving, reageerde zeer alert op een totaal uit het niets komend schot op doel. Daarna kreeg de thuisploeg in een comedy-achtige slapstick driemaal de kans in één situatie om te scoren, maar werd de bal even zovaak van de lijn gehaald.

In de 2e helft trapte Bolnes af met drie wissels en dat resulteerde al snel in de 0-1. Invaller Rinaldo Pichel plaatste een voorzet precies op het hoofd van Derrel Lionahr, die raak kopte. Daarna schoof Rico Pires Leocadia de bal bij Marvin Lionahr. Hij maakte de 0-2.

Vanaf dit moment kunnen we met recht het restant van de tweede helft op naam schrijven van Quenton Martis. Uit een pass van Derrel Lionahr maakte hij 0-3. Ook de 0-4, die voortkwam uit een prima individuele actie, kan op het conto worden geschreven van Martis. In de slotminuut mocht hij, op aangeven van Rico Peres Leocadia, ook de 0-5 aantekenen.