Ridderkerks Dagblad | Zwijndrechtenaar mogelijk betrokken bij dode in auto Dordt
mainImage

Zwijndrechtenaar mogelijk betrokken bij dode in auto Dordt

3 augustus 2021, 13:23 uur
Rotterdam & Regio

Een 25-jarige man uit Zwijndrecht die afgelopen donderdag is opgepakt, wordt verdacht van betrokkenheid bij het doden van een man wiens lichaam maandagavond in een auto in Dordrecht is gevonden. Het stoffelijk overschot zat in koffers in de auto die in de Aalbersestraat in Dordrecht geparkeerd stond. Het slachtoffer is waarschijnlijk een 29-jarige man uit Zwijndrecht, die eerder als vermist was opgegeven.

De politie ging donderdag af op een melding over een vechtpartij in een galerijflat in Zwijndrecht. De verdachte liet agenten direct weten dat hij een levensdelict had gepleegd, meldt het Openbaar Ministerie dinsdag. In de woning werden bloedsporen aangetroffen en een voorwerp dat mogelijk bij het delict betrokken zou zijn. Een slachtoffer werd echter niet gevonden.

Aan de hand van getuigen, camerabeelden en verklaringen van verdachte is maandag de auto met het mogelijke slachtoffer aangetroffen in Dordrecht.

De verdachte is dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris van de rechtbank in Rotterdam, die besliste dat hij nog twee weken vast blijft zitten. Het OM kan geen verdere mededelingen doen over de zaak.


Door: ANP | Foto: AS Media