Rotterdam Centrum organiseert de Langste Zonnegroet

14 June 2024, 17:57 uur
Rotterdam & Regio
mainImage
PR

Op vrijdag 21 juni 2024 zal de Lijnbaan in Rotterdam opnieuw het decor zijn van een unieke en inspirerende gebeurtenis. Honderden yogi’s, van beginners tot experts, komen samen om de langste zonnegroet in Rotterdam te vormen. Dit evenement belooft wederom een spektakel te worden waar harmonie en beweging samenkomen.

Vorig jaar vond de eerste editie van de langste zonnegroet plaats op de Lijnbaan in Rotterdam. Het evenement bracht honderden yogi’s bijeen, die samen de mooiste yogaposes aannamen.

Dit jaar nodigen wij jou uit om deel te nemen aan de tweede editie van deze zonnige workout. Rol je matje uit op de Lijnbaan en sluit je aan bij de langste zonnegroet van Rotterdam. Of je nu een beginnende yogi bent of al jaren ervaring hebt, iedereen is welkom.

Samen met begeleiding door professionals van de bekende sportstudio’s: YG Studio, Vondelgym, Balanzs en MoveAlongStudio, zullen we de mooiste en langste zonnegroet creëren die je ooit hebt gezien. De langste; niet in duur maar in aantal matjes en een knipoog naar de langste dag van het jaar.

De yogasessie start om 09:30 uur en eindigt om 10:00 uur met een verkwikkende cooling down. We werken met silent disco koptelefoons zodat je de instructies goed kunt volgen en de bewegingen synchroon met de andere deelnemers kunt uitvoeren. Na afloop van de sessie is er gelegenheid om te winkelen of een gezond sapje te drinken.

Deelname is gratis, maar wees er snel bij om je plek te reserveren en zorg dat je op 21 juni op tijd je matje hebt uitgerold.

Datum: Vrijdag 21 juni 2024
Tijd: 09.30 - 10.00 uur
Locatie: Lijnbaan, Rotterdam
Entree: Gratis