De Doelen Concertgebouw komt met limited edition Doelen-tas

19 September 2023, 17:52 uur
Rotterdam & Regio
mainImage
PR

Er is een nieuwe Doelen-tas! Deze limited edition tas met als thema het Doelen-beeldmerk van de befaamde Benno Wissing is nu te koop in de ticketshop van de Doelen.  
 
Het iconische logo (1966) van een van de oprichters van het bureau Total Design is tot op de dag van vandaag overal zichtbaar aanwezig in het concertgebouw. En wordt nog eens versterkt door nieuwe interpretaties van zijn beeldmerk. Een symbool van de rijke geschiedenis en moderne flair van de stad, en vooral ook Rotterdamse trots. Vanaf nu niet alleen op de zo herkenbare houten deurposten van iedere deur die toegang geeft tot de muziektempel maar ook op dit nieuwe high fashion accessoire. Verkrijgbaar in drie verschillende kleurdesigns. 
 
Iconisch én praktisch, want dubbelzijdig. Twee tassen in één, dus! Met aan de ene kant een fullcolour patroonprint van de Doelen-bloem en aan de andere zijde een krachtige kleur met het typografische Doelen-logo. De Doelen-tas is gemaakt van biologisch katoen en voor €17,50 te koop in de Doelen-ticketshop op Schouwburgplein 50, van maandag tot en met vrijdag geopend van 14:00 tot 18:00 uur. Heb je aan één kant voldoende? Het fullcolour patroonprint design is ook enkelzijdig te koop voor €12,50.