Voorbeschouwing vv Rijsoord - Jodan Boys

18 September 2021, 06:58 uur
Lokaal
mainImage

En weer trok Rijsoord vorige week aan het kortste eind, ditmaal in Katwijk. Het werd uiteindelijk 5-1 op bezoek bij Rijnvogels en ook nu werden de doelpunten te makkelijk weggegeven. Het veldspel ziet er soms bij vlagen redelijk uit, maar de Kraaien moeten slimmer en zorgvuldiger worden in de duels.

Rijsoord deed zich vorige week opnieuw tekort. Niet voor het eerst werd een voorsprong weggegeven. Dat de wedstrijd vervolgens uitdraaide in een afstraffing mag de ploeg van Clemens Bastiaansen zichzelf aanrekenen. Zaterdag is het doel om een einde aan te maken aan de negatieve spiraal en de punten op het Kraaiennest te houden. Die opsteker heeft de nog altijd door blessures geplaagde équipe nodig. Dat dat tegen Jodan Boys uit Gouda geen eenvoudige opgave is, is duidelijk. 

Jodan Boys is een ervaren ploeg op hoofdklasseniveau en heeft een voor hun doen matige start achter de rug. Na verlies van ARC werd wel weer gewonnen van Smitshoek. Maar vorige week werd met 1-2 verloren van Capelle. Met drie punten zal trainer Leen van Steensel niet helemaal tevreden terug kunnen kijken op de seizoenstart. 

De wedstrijd tussen Rijsoord en Jodan Boys begint zaterdagmiddag op het gebruikelijke tijdstip van 14.30 uur.