Voorbeschouwing Alexandria'66 - vv Rijsoord

24 November 2023, 16:30 uur
Lokaal
mainImage

Toch was er weer teleurstelling na de wedstrijd tegen CVV Zwervers. Na een tegengoal in blessuretijd overheerste het gevoel dat twee punten waren verloren in plaats van dat er één punt werd gewonnen. Voor vv Rijsoord was het jammer dat de overwinning net niet over de streep kon worden getrokken. 

Wat ook jammer blijft is de nog steeds lange lijst met geblesseerden en daardoor afwezige spelers. Natuurlijk niets ten nadele van de vervangers, maar te veel mutaties of spelers op andere posities is niet het ideale beeld wat de technische staf voor ogen heeft gehad bij de start van de competitie.

Komende zaterdag mogen de “kraaien” zich weer gaan richten op de wedstrijd tegen Alexandria 66. Een tegenstander welke we in competitieverband de laatste jaren niet meer tegenkwamen. De historie gaat terug naar het seizoen 2014/2015. Toen werd thuis met 3-0 verloren en speelde men met 2-2 gelijk op het sportpark Oosterflank. De ploeg van trainer Ben Spork kent eigenlijk net als Rijsoord een wisselvallig seizoen. Wist men eerst in de thuiswedstrijd nog IFC knap opzij te zetten, het werd 3-0, een week later werd ternauwernood gelijkgespeeld bij laagvlieger Streefkerk en vorige werd zelfs met ruime cijfers, 5-1, bij en van Pelikaan verloren.

Alexandria 66 en Rijsoord hebben na 8 wedstrijden nu evenveel punten bij elkaar gesprokkeld en dus zullen beiden er alles aan willen doen om de drie punten bij te schrijven. Voor het team van trainer Johan Versluis zouden dat tevens de eerste punten op vreemde bodem kunnen worden want tot op heden werden alle punten op het eigen kraaiennest behaald.

De wedstrijd op het Sportpark Oosterflank begint om 15.00 uur.